Ingrediënten voor 4 personen, 371 kcal pp
- 120 gram quinoa
- 2 avocado’s
- 40 g Pecan noten
- 15 g Basilicum
- 15 g platte peterselie
- 300 g gemengde sla
- 60 g Taugé
- 200 g Blauwe bessen
- 1 el koolzaadolie
- 2 el appelcider azijn
- Halve Citroen (sap)
- 1 teentjes Knoflook (geperst)
- 1 tl Mosterd
- Zwarte peper
Bereiding:
Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking. Snij de avocado in kleine blokjes. Hak de pecan noten, platte peterselie en basilicum grof. Meng de olie, azijn, mosterd, citroensap, knoflook en peper door elkaar voor een dressing. Verdeel de quinoa over 4 borden en sprenkel de dressing erover. Verdeel de avocado, blauwe bessen, pecan noten, verse kruiden, sla en taugé erover.